TURNA ORTAOKULU

Telefon : 0538 060 06 61
WEB https://turnaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TURNA MAH. TURNA KÜME EVLERİ TURNA ILK OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 17 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim Yapılmaktadır.
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Özel araba ve İlçe minibüsleri ile yapılmaktadır.İlçe minibüsleri 4-5 km köyün dışında bırakıyor. Öğretmenler genelde lojmanda kalmayı tercih etmektedirler.
Yerleşim Yeri : Turna Köyü.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine uzaklığı 65 km. İl Merkezine uzaklığı 80 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :